Om oss

Haugaland stillasutleie er et lokalt firma som ble etablert i 2018. Vi har kompetanse med stillaser og tilbyr utleie til private og entreprenører.
 
Haugaland stillasutleie legger stor vekt på HMS og tilbyr gode stillas systemer for  utleie til en rimelig pris slik at du kan jobbe trygt i høyden. 
 

Vi har et erfarent team som sørger for at du får riktig type stillas til ditt prosjekt, enten det er en liten jobb hjemme eller en større byggeplass. Våre stillaser er av høy kvalitet og oppfyller alle sikkerhetskrav, slik at du kan være trygg på arbeidsplassen din.

Vårt fokus på kundeservice gjør at vi alltid er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd om riktig bruk av stillaser. Vi ønsker å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og streber alltid etter å levere en god opplevelse.

Hos Haugaland stillasutleie er vi opptatt av å bygge langvarige relasjoner med våre kunder, og vi jobber hardt for å opprettholde et godt rykte i bransjen. Velg Haugaland stillasutleie for en pålitelig og trygg partner for ditt neste prosjekt i høyden.