Stillashenger

Inneholder ca. 92 m2 Alusafe rammestillas (fasadestillas). Kan bygges som gavlvegg i 2 etasjer på 15 meter lengde, eller i 4 etasjer på 9 meter lengde. Stillas plattingene er 3 meter lange.

Stillaset egner seg godt til bytte av vinduer, kledning, maling, høytrykkspyling, sandblåsing, vasking mm.

Alusafe rammestillas (fasadestillas) er typegodkjent med belastningsklasse 3 (200kg/m2). Det er et brukevennlig stillas med få deler og hurtig montasje. Veldig enkelt og sette opp. Markedets raskeste. Egen brukerveiledning med komponent beskrivelse følger med, vi er også behjelpelige ved spørsmål/veiledning om montering.

Tenk sikkerhet ved å jobbe i høyden! Hva er risikoen ved å ramle ned fra taket eller stigen? Det hjelper lite å tenke i ettertid. Skulle bare … Velkommen til «din sikring i høyden».

Kalender

Husk å sjekk kalenderen om stillashengeren er tilgjenngelig når du trenger den.

Leie pris

Pris: 1550,- ink, MVA, per på begynt uke.

Transport av stillashenger kan forhåndsavtales, de vil da komme egen takst på dette.

“Utleie Uke regnes fra søndag til søndag”

Ønsker du og bestiile leie kontakt oss direte ved og trykke på knapp under.

Reserver her

Vi tar også betalt via Vipps

 

Hei, visste du at

Det er Haugesund kommune som behandler riggsøknader på stillas, lift, container og dispensasjon på håndverkerparkering. Tidligere gav Politiet denne type tillatelser. Regelverket er det samme. Alt søkes i en arbeidsvarslingstillatelse. Dette for å sikre fremkommelighet, sikkerhet og tilgjengelighet. Sånn søker du For arbeid på kommunal veg, fortau eller annet kommunalt areal må du søke arbeidsvarslingstillatelse via www.rosyweb.no.

Saksbehandlingstiden er inntil 5 dager, og det koster kr. 938,- per søknad.

Under kan du lese mer utfyllende om Veiledning for plassering av stillas/lift i Haugesund kommune.

Stillaset i bruk
Stillaset i bruk

Stillashenger
Stillas pakket på henger.
Gavlevegg
Langvegg

Omtale fra kunder.

Veldig fornøyd Hyggelig handel til god pris. Fikk veldig god veiledning til å sette opp. Enkelt å hente, ferdig stablet på henger. Lav vekt, som gjorde at 3 nybegynnere satte opp hele stillaset på noen timer. Kommer gjerne tilbake neste gang vi skal male.

Hanne Guri Arnesen
Bokn

Gi oss gjerne en omtale eller tilbakemelding